Yrityksenä

Planicon Oy on perustettu vuonna 2006. Osaavaan joukkoomme kuuluu noin 20 asiantuntijaa ja suunnittelijaa: diplomi-insinöörejä, arkkitehteja, insinöörejä, rakennusarkkitehteja, teknikoita, rakennusmestareita ja teknisiä avustajia.

Tarjoamme suunnittelu-, tuotekehitys-, työmaavalvonta- ja asiantuntijapalveluja sekä näiden tukipalveluita mm. energia-, metalli-, laiva-, prosessi-, puunjalostus-, elintarvike- ja elektroniikkateollisuudelle sekä insinööri- ja arkkitehtitoimistoille. Asiakkainamme on niin pieniä perheyrityksiä kuin kansainvälisiä konserneja.

Haluamme olla arvostettu yhteistyökumppani ja merkittävä toimija pääkaupunkiseudulla valitsemillamme liiketoimintasektoreilla. Luomme asiakkaillemme mahdollisuuden keskittyä omaan ydinosaamiseensa tuottamalla palveluja sekä tuotantokyvyn että erityisosaamisten hallintaan ja kehittämiseen. Laaja asiakasyhteistyö takaa asiakkaan suunnittelutoiminnan jatkuvan kilpailukyvyn kehittymisen.  Kehitämme jatkuvasti palvelujamme vastaamaan paremmin asiakkaittemme tarpeita. Avullamme asiakkaamme saavat palvelut oikeaan aikaan, oikeassa paikassa ja oikealla osaamisella.

 

Vastuullisena toimijana

Työnantajana tuemme henkilöstömme hyvinvointia ja osaamisen kehittämistä. Avainhenkilöillämme on yhteensä yli 70 vuoden kokemus Engineering ja Consulting -palveluiden tuottamisesta.

Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon kestävän kehityksen periaatteet. Meillä on voimassaolevat toiminnanvastuu- ja konsulttivastuuvakuutukset. Luokituksemme on AA+. Olemme Luotettava kumppani.

Mobiili henkilövaunu MHV1000

Sertifikaatti S1

Sertifikaatti S2

1. Palvelut oikeaan aikaan

Hyvä resurssien hallintastrategia on: ulkopuolisia palveluja on saatava silloin, kun on niiden aika.

Yhteistyökumppani voi tuottaa tarpeitanne vastaavat palvelut juuri oikeana ajankohtana ja juuri oikean ajanjakson. Kun ei ole tarvetta, ei ole kustannuksiakaan.

2. Palvelut oikeassa paikassa

Kun tarvitsette palveluja omalla toimistollanne, henkilömme tulevat tekemään projektejanne osaksi tiimiänne.

Tarvittaessa voimme toimittaa myös työasemat ja ohjelmalisenssit henkilöidemme käyttöön.

Kun omat tilanne ovat täynnä tai haluatte projektille itsenäisiä tiloja, teemme teille tiimin omiin tiloihimme.

3. Palvelut oikealla osaamisella

Yritysten tavoitteena on kaikissa tilauskantaolosuhteissa pitää oma ydinosaamisensa sidottuna yhtiöön ja hankkia hankkia kaikki muu projektikohtainen toteutusosaaminen palveluna.

Me erikoistumme projektikohtaisten palvelujen tuotantoon: jokaiselle työlle on oikea osaamistaso ja henkilö. Henkilöstömme on motivoituneita ammattilaisia juuri toteutustasolla.

Tutustu palveluesitteisiimme

Rakennustyömaan tiedonhallinta

ProBuild-0

Yleisesite, kolme ydinasiaa

Kiinteistön tiedonhallinta

Yhteistyökumppaneitamme